Gratis Pin 100%

Gratis pinnen op al uw internetverbindingen

Internetpinnen wordt door Tele Korting standaard ondersteund bij de pakketten.

Internetpinnen is een prima oplossing indien uw bedrijf niet te allen tijde afhankelijk is van de beschikbaarheid van uw pinfaciliteit. Omdat de pintransacties hierbij over het publieke internet gaan, kan Tele Korting een storingsvrije werking niet garanderen.

100% Pin

De populariteit van pinnen groeit gestaag ten koste van ‘ouderwets’ contant betalen. Een groeiende groep consumenten vertrouwt volledig op een bankpas en gaat regelmatig zonder contant geld de deur uit. Het bieden van pinfaciliteit aan de toonbank is daarom voor steeds meer organisaties bedrijfskritisch. Een professionele oplossing voor uw pinverkeer stelt niet alleen uw omzet zeker, maar zorgt ook voor tevreden klanten.

Meer pin zekerheid met vaste verbindingen van Tele Korting

Tele Korting adviseert een vaste verbinding voor alle betaalautomaten die niet daadwerkelijk mobiel worden gebruikt. Beperkt of wisselend mobiel bereik leidt in de praktijk regelmatig tot verbindingsproblemen met mobiele betaalautomaten. Met een vaste verbinding kunt u dergelijke netwerkstoringen voorkomen. Een vaste verbinding van Tele Korting geeft niet alleen meer zekerheid in landelijk gelegen gebied maar zorgt ook voor meer pin zekerheid in de stad, in grote gebouwen en in bijzondere ruimten zoals kelderlocaties.

De voordelen van Tele Korting 100 % Pin Zeker

  • Tevreden klanten en een zekere omzet door de hoge beschikbaarheid van de dienst.
  • Kortere rijen aan de kassa door snelle transacties.
  • Kleinere kans op cyberaanvallen (waaronder DDoS), door specifieke veiligheidsmaatregelen.
  • Duidelijkheid bij pinstoringen door de support en incidentafhandeling van Tele Korting.
  • Eén aanspreekpunt bij pinstoringen vanaf uw klantlocatie tot aan Equens en CCV.
  • Altijd verbonden door een zekere vaste verbinding. Ideaal in landelijke gebieden of andere locaties met beperkte mobiele dekking.