Zoekmachine optimaliseren (SEO)

Zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimaliseren, ofwel Search Engine Optimization (SEO), is het verhogen van de vindbaarheid van uw website of webshop op relevante zoekopdrachten. Bij zoekmachine optimalisatie richt men zich op de “natuurlijke” (linker) zoekresultaten van Google. Door uw website of webshop te optimaliseren voor zoekmachines zorgt u voor gratis bezoekers, omdat u niet per klik (bezoeker) betaalt in tegenstelling tot zoekmachine adverteren. Internetbureau Vsee optimaliseert uw website aan de hand van  stappen:

Zoekwoord selectie

Aan de hand van uw wensen en doelen wordt een selectie gemaakt van de meest relevante zoektermen, waarbij zoekvolumes voor ons niet leidend zijn.

Concurrentie analyse

Uw directe concurrenten worden ook geanalyseerd. Wij hebben het dan over de concurrentie op basis van zoekwoorden. Aan de hand hiervan maken wij een onderscheid in “Quick wins”, “Haalbaar” en “Niet haalbaar”. Hierbij spelen uw budget en geduld belangrijke rollen.

Onderhoud

Zoekmachine optimalisatie is een van de meest veranderlijke takken van sport. Resultaten en technieken van “gisteren” bieden geen garantie voor de toekomst. Daar is het van belang om uw inspanningen te blijven monitoren en daar waar nodig aan te vullen of volledig aan te passen. Een onderhoudscontract is dan ook zeker een must!

Website structuur

Aan de hand van de gekozen zoekwoorden wordt er een website structuur ontwikkeld.

Linkbuilding

Op dit moment zijn de aanpassingen aan uw bestaande website doorgevoerd! Door middel van linkbuilding gaan wij de relevante populariteit en kracht van uw website vergroten.

Content

Aan de hand van de website structuur, gaan wij over tot het bepalen van de daadwerkelijke content voor uw website of webshop. Hierbij moet u denken aan teksten, afbeeldingen, video’s en meer.

Tarieven

  • Zoekmachine marketing (concept & strategie) € 90,00 per uur
  • Google AdWords specialist (opzet, beheer en optimalisatie) € 90,00 per uur
  • SEO specialist (SEO copywriting, linkbuilding en Social media) € 90,00 per uur