SEO – SEA

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door het inzetten van zoekmachine optimalisatie wordt uw website beter gevonden wordt in de gratis (organische) zoekresultaten van Google! Wanneer uw website wordt ge-optimaliseerd voor zoekmachines wordt deze (beter) gevonden in de “normale” zoekresultaten.

Naast het technisch zoekmachinevriendelijk maken van uw website, richten wij ons erop om uw website op voor u relevante zoekwoorden vindbaar te maken in de zoekmachines. Door deze vorm van zoekmachine optimalisatie bereikt u beter uw doelgroep(en).

Zoekmachine marketing (SEA)

Met Google AdWords plaatst u eenvoudig advertenties naast de zoekresultaten op Google. Zo komt u op het juiste moment in contact met potentiële klanten.Een groot voordeel van online adverteren ten opzichte van traditionele reclame (adverteren in de media) is dat men direct meer mensen bereikt die op zoek zijn naar uw product of dienst.

Online adverteren met Google AdWords is investeren in omzetgroei op een efficiënte manier.

Verhoog uw zichtbaarheid in de meest gebruikte zoekmachine
Vertoon uw advertentie alleen aan mensen die zoeken op door u opgegeven zoekwoorden. Adverteer in heel Nederland, of alleen in uw regio. Betaal slechts als iemand op uw advertentie klikt en uw website bezoekt. Stel zelf uw maximale advertentiebudget in en pas het aan wanneer u wilt. Volg het succes van uw campagne met inzichtelijke rapporten en tools. Een groot voordeel van online adverteren ten opzichte van traditionele reclame (adverteren in de media) is dat men direct meer mensen bereikt die op zoek zijn naar uw product of dienst.

Als Google AdWords Certified Partner bieden wij hulp bij:
- Het opzetten van uw AdWords campagne
- Optimaliseren van uw AdWords campagne
- Onderhoud van uw AdWords campagne
- Evalueren van uw AdWords campagne

Zoekwoord analyse

Een, op uw doelgroep(en) gerichte, zoekwoord analyse en strategie vormen de basis voor meer bezoekers / klanten naar uw website en online succes. Dit is een essentieel onderdeel van zoekmachine optimalisatie voor elke nieuwe en bestaande website.

  Nulmeting

  Na de gedegen zoekwoord analyse wordt er een rapport opgemaakt waarin staat op welke plaats u nu naar voren komt op de gekozen zoekwoorden in de zoekmachine van Google.

   Zoekmachine optimalisatie

   Uw website word technisch zoekmachine vriendelijk gemaakt zodat er een betere indexering mogelijk is voor de Googlebots. De gekozen zoekwoorden worden in de broncode en in de teksten van uw website verwerkt.

    Linkbuilding

    Als laatste wordt uw website aangemeld bij relevante zoekmachines, directories en linkpagina’s.
    De vindbaarheid wordt vergroot door het genereren van kwalitative links naar uw website via ethisch verantwoorde bronnen (startpagina’s o.a.).

     SEO abonnement

     Vanwege het feit dat Google zijn indexeringstechnieken continu aanpast en de concurrentie op zoekwoorden steeds groter wordt, bieden wij verschillende SEO abonnementen aan. Hierbij monitoren we uw website met behulp van Google Analytics. Er vindt een periodieke zoekmachine optimalisatie plaats waarbij uw website wordt gecontroleerd, geëvalueerd en bijgestuurd.