makelaar

Makelaars

Een makelaar komt dagelijks in aanmerking met bedrijven die nog geen helemaal niks hebben geregeld voor hun internet en telefoonverbinding. Wij bij TeleKorting kunnen internet leveren binnen 5 werkdagen en krijgt de klant binnen 4 een telefoonnummer toegewezen die hij per direct in gebruik kan nemen. Tevens kunnen wij ook Webhosting en domeinregristatie per direct aanbieden dus de klant kan per direct aan de slag.

U wordt indien dit is gewenst volledig op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Zo weet u wanneer de klant direct aan de slag kan gaan.

Wat moet ik doen als makelaar?

Alle klanten hebben speciale wensen wij snappen dat u als makelaar geen tijd heeft om met een klant zijn of haar wensen te bespreken. Daarom houden wij het makelijk. U kunt kiezen voor 2 opties. U kunt een telefoonnummer van een klant doorgeven dit kan zelfs via een SMS, Whatsapp of via onze online formulier op deze website. Wij bellen de klant meestal binnen 4 uur op om onze diensten te bespreken of om een afspraak te maken op klant locaties. U kunt er ook voor kiezen dat wij een brochure voor u maken die u kunt toevoegen aan uw informatie pakket. Wij doen er alles aan om het in ieder geval voor u zo makelijk mogelijk te maken en dat u ons kunt adviseren zonder dat u kennis in huis heeft want wij regelen alles voor u.

Bonus overzicht

Internet

€ 25,-

Internet + Bellen

€ 35,-

Bellen

€ 10,-

Bonus overzicht

Beveiligingssystemen

€ 25,-

Pin systeem

€ 25,-

Hostingpakket

€ 5,-

Makelaar Dealer

  • Indien u de bonus wilt uitbetalen per persoon, per vestiging of per makelaar dan kunt u meerdere malen aanmelden.
  • IBAN nummerRekeninghouder