Office 365

Office 365 Instap

€ 4,99 /Mnd

 • Zakelijk Email
 • 1 TB Cloudopslag
 • Office Online
 • Online Vergaderen
 • Prijzen inclusief BTW
Bestel Nu

Office 365 Zakelijk

€ 10,99 /Mnd

 • 1 TB cloudopslag
 • Office Online
 • Volledige Office
 • Download en Installeerbaar
 • Prijzen inclusief BTW
Bestel Nu

Office 365 Premium

€ 12,99 /Mnd

 • Zakelijke e-mail*
 • 1 TB cloudopslag
 • Office Online
 • Volledige Office
 • Online vergaderen
 • Prijzen inclusief BTW
Bestel Nu

Hoe werkt het?

Office voor Bedrijven bestaat uit de mogelijkheid Office lokaal te installeren op uw pc/Mac + OneDrive voor Bedrijven. Bij Office voor Bedrijven zit geen e-mail inbegrepen.  

OneDrive voor Bedrijven

Met OneDrive voor Bedrijven van KPN hebt u een uitgebreide opslagdienst die volledig is geïntegreerd met de bekende Microsoft Office producten. Met OneDrive voor Bedrijven kunt u gemakkelijk bestanden opslaan, delen en overal raadplegen. U hebt 1 TB aan opslagruimte. Uw bestanden worden opgeslagen in de datacenters van Microsoft.

Office lokaal geïnstalleerd

uw vertrouwde Office lokaal geïnstalleerd op uw pc/Mac. Dit betekent nu dus ook dat u Office 2016 lokaal kunt installeren. 

Gebruik

U krijgt 2 e-mails met uw inloggevens. Hier staan uw gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord in. Vervolgens kunt u via kpnoffice365.nl inloggen op de webinterface.

Downloads

Office voor uw pc/Mac kunt u downloaden vanuit de webinterface. U kiest in het home scherm voor de optie: 'Office installeren op meer apparaten'. Voor uw tablet of smartphone vindt u de verschillende apps voor Windows Phone, iOS en Android in de App Store. Kies de apps: Onedrive, PowerPoint, Excel, Word, Outlook en OneNote.

Besturingssysteem

32- of 64-bit versie van Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, of Windows Vista met Service
Pack 2 en de Platform Update voor Windows Vista, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2008 met Service
Pack 2 en de Platform Update voor Windows Server 2008, of minimaal Mac OS X 10.7.3.

Tevredenheidsgarantie

Voor verschillende cloud-diensten, die u via telekorting.com/cloud koopt, geldt een tevredenheidsgarantie. Voldoet de cloud-dienst niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen. Als u voldoet aan onderstaande voorwaarden, krijgt u het abonnementsgeld terug.

Eenvoudig samen delen en beheren van documenten en tegelijk werken aan documenten.

Makkelijk online opslaan, lokaal synchroniseren en zoeken naar uw zakelijke documenten.

U bent snel vertrouwd met Office voor Bedrijven dankzij hulp bij het opstarten van uw account en handige tips voor gebruik.

Office voor Bedrijven bestaat uit lokaal geïnstalleerde Office en OneDrive voor Bedrijven. Uw vertrouwde Office pakket installeert u volledig op een pc/Mac. U hebt 1 plek voor alles in uw zakelijke leven (opslaan, sync’en en zoeken). 1 plek om samen te werken (delen, bijdragen en beheren). Wij helpen u snel op weg met het aanmaken van uw account en handige tips.

office365 (1)

Voorwaarden tevredenheidsgarantie

Om gebruik te kunnen maken van de tevredenheidsgarantie moet de cloud-dienst binnen 30 kalenderdagen na de besteldatum door u zijn beëindigd.

Om uw abonnementsgeld terug te krijgen, dient u het tevredenheidsgarantieformulier in te vullen en binnen 10 kalenderdagen na uw opzegging te versturen. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging.

LET OP: met het insturen van het tevredenheidsgarantieformulier kunt u de cloud-dienst niet opzeggen!

Als u voldoet aan alle voorwaarden in dit document, wordt uw abonnementsgeld binnen 30 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Dit is gerekend vanaf de datum van ontvangst van het geld-retour formulier. U kunt alleen aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie als u de eerste factuur volledig heeft betaald.

Alleen de abonnementskosten van de opgezegde cloud-dienst worden vergoed tot een maximum van 1 maand. Eventueel andere kosten die vermeld staan op de factuur worden niet vergoed.

U kunt maximaal eenmaal per cloud-dienst gebruik maken van de tevredenheidsgarantie.

De tevredenheidsgarantie geldt niet voor de aankoop van domeinnamen (separaat of als onderdeel van een domein gerelateerde dienst, zoals bijvoorbeeld Office 365). Wel hebt u de mogelijkheid om bij het opzeggen van een domein gerelateerde dienst het bijbehorende domein tegen betaling te behouden.